Tetovë, 28 Korrik - Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Artan Grubi ishte sot pjesë e panel diskutimit me temë “20 vjet pas Ohrit” të organizuar nga ana e Universitetit të Tetovës në kuadër të organizimeve për shënimin e 20 vjetorit të Marrëveshjes...
Shkup, 27 Korik - Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Artan Grubi bashkë me delegacionin qeveritar ishte i pranishëm sot në ekspozitën e organizuar nga ana e Galerisë Nacionale të Maqedonisë së Veriut dhe Galerisë së Arteve Vizuele të Tetovës në kuadër të...
Shkup, 12 korrik - Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, z. Artan Grubi ka realizuar sot takim me ambasadorin e Bashkimit Europian në vend, z. David Geer. Mbështetja e pakursyer që Bashkimi Europian i jep Republikës së Maqedonisë së Veriut në proceset e zhvillimit...
Tetovë, 10 Korrik - Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Artan Grubi sot morri pjesë në ceremoninë e diplomimit të studentëve në Universitetin e Tetovës. Në fjalimin e tij zëvendëskryeministri i parë Grubi përgëzoi stafin akademik të universitetit për përkushtimin e treguar në përgatitjen...
Shkup, 8 Korrik - Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, z. Artan Grubi sot ka pritur në takim ish-komandantin Suprem të Forcave Aleate të NATO-së në Evropë dhe mikun e madh të shqiptarëve, gjeneralin amerikan Wesley Clark. Gjatë takimit Grubi ka theksuar se ndihet...
Ohër, 3 Korrik - Zëvendëskryeministri i parë dhe Ministri për Sistem Politik dhe Marrëdhënie Ndërmjet Bashkësive Artan Grubi ishte pjesë e konferencës ndërkombëtare dyditore "Forumi i Prespës për Dialog", në të cilën pjesëmarrës ishin personalitete të shquara të politikës vendore, protagonistë e përkrahës zë mëdhenj të proceseve paqësore dhe...
Ohër, 1 korrik - Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, z. Artan Grubi sot morri pjesë në Prespa Forum Dialog organizuar me rastin e manifestimeve në nder të shënimit të 20 vjetorit të nënshkrimit të Marrëveshjes Kornizë të Ohrit. Grubi me këtë rast ka...
Strugë, 14 Qershor - Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, z. Artan Grubi bashkë me ministrin e Shoqërisë informatike dhe administratës, z. Jeton Shaqiri dhe kryetarin e komunës së Strugës Ramiz Merko sot filluan rrënimin e të gjitha 6 platformave ekzistuese të vendosura...
Shkup, 10 Qershor - Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, z. Artan Grubi sot priti në takim shefin e Misionit të OSBE-së në Shkup, ambasadorin Klemens Koja. Në këtë takim bashkërisht u konstatua se nevojitet një përkushtim nga të gjitha subjektet politike në vend...
Shkup, 9 Qershor – Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, z. Artan Grubi ka pritur sot në takim ambasadoren e re të Republikës së Rumanisë në Republikën e Maqedonisë së Veriut, Adela Monica Axinte. Në takim, dy bashkëbiseduesit kanë shprehur mbështetje të ndërsjellë që...
Shkup, 1 Qershor - Sot, me rastin e Ditës ndërkombëtare të fëmijëve, kabineti i Zëvendëskryeministrit të parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Artan Grubi është vërshuar nga një grup fëmijësh për të festuar këtë ditë. “Sot më 1 qershor Ditën e fëmijëve, zyra ime u takoi...
Shkup, 27 Maj – Sot, në një takim pune Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, z. Artan Grubi ka pritur kryetarin e deritanishëm të Gjykatës Kushtetuese, z. Sali Muratin. Me këtë rast, është biseduar rreth Gjykatës Kushtetuese, sundimit të ligjit dhe reformave në drejtësi. Grubi...
Shkup, 26 Maj – Sot, Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, z. Artan Grubi ka marrë pjesë në debatin publik të organizuar nga ana e CIVIL me temë: "Vlerat europiane – mision i (pa) mundur: Barazia, jodiskriminimi dhe multikulturalizmi përmes prizmës së politikave...
Shkup, 17 maj - Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, z. Artan Grubi u takua me z. Rusos Koundouros, ambasador i ri i Greqisë në Republikën e Maqedonisë së Veriut. Gjatë këtij takimi u bisedua për avancimin e bashkëpunimit në sfera të rëndësishme për...
Shkup, 10 Maj – Zëvendëskryeministri i Parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, z. Artan Grubi sot ka pritur në takim znj. Salome Zourabichvili, presidente e Gjeorgjisë e cila po qëndron për vizitë zyrtare dy ditore në Republikën e Maqedonisë së Veriut. Bashkëpunimi dhe marrëdhëniet politike mes...
Shkup, 9 maj – Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, z. Artan Grubi ka marrë pjesë sot në eventin e organizuar për nderë të 9 Majit – Ditës së Evropës, me temë “Njëzetë vjet pas nënshkrimit të Marrëveshjes Kornizë: Maqedonia e Veriut dhe...
Tetovë, 7 Maj - Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, z. Artan Grubi sot ishte i pranishëm në vendosjen e gur themelit të investimit të ri të kompanisë LEAR dhe NORMAK në Zonën teknologjike industriale zhvillimore në Tetovë. Qeveria e Republikës së Maqedonisë së...
Shkup, 5 Maj - Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, z. Artan Grubi sot ka pritur në takim ambasadorin dhe shefin e delegacionit të Bashkimit Evropian, z David Geer. Mbështetja për proceset e zhvillimit dhe integrimit të Republikës së Maqedonisë së Veriut në Bashkimin...
Shkup, 15 prill - Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, z. Artan Grubi sot bashkë me ministrin e Transportit dhe lidhjeve z. Bllagoj Boçvarski dhe drejtorin e Ndërmarrjes publike për rrugë shtetërore z. Ejup Rustemi vëzhguan nga afër punimet në aksin rrugor Shkup-Bllacë. z....
Shkup, 7 Prill – Sot, Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, z. Artan Grubi bashkë me kryeministrin z. Zoran Zaev kanë marrë pjesë në takimin online me përfaqësues të komunitetit rom me rastin e 8 Prillit, Ditës ndërkombëtare të komunitetit rom. “Më paraqet kënaqësi...
Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, z. Artan Grubi sot në emër të Qeverisë ka nënshkruar Memorandum për mirëkuptim me kompaninë amerikane Bechtel Enka për ndërtimin e Korridorit 8-të dhe 10D. Gjatë ceremonisë së nënshkrimit të pranishëm ishin edhe ambasadorja e SHBA-ve z. Kate...
Shkup, 26 mars – Ka vazhduar për të tretën ditë me rradhë takimi i Zëvendëskryeministrit të parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, z. Artan Grubi me përfaqësues të komuniteteve këtë herë me atë vlleh me të cilët është diskutuar për çështjen e regjistrimit në vend,...
Shkup, 25 mars - Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, z. Artan Grubi sot ka realizuar takim edhe me përfaqësues të shoqërisë civile nga komuniteti boshnjak në Republikën e Maqedonisë së Veriut. Procesi i regjistrimit ka qenë pjesë e bisedës në këtë takim, ndërkohë...
Shkup, 25 mars – Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, z. Artan Grubi edhe sot ka vazhduar takimet me përfaqësues të shoqërisë civile, këtë rradhë nga komuniteti serb në Republikën e Maqedonisë së Veriut. Qëllimi i takimit ka qenë informimi nga afër në lidhje...
Shkup, 24 mars – Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, z. Artan Grubi ka pritur në takim përfaqësues të shoqërisë civile të komunitetit rom në Republikën e Maqedonisë së Veriut. Bashkëbisedimi mes Grubit dhe përfaqësuesve të komunitetit rom ka qenë me fokus pikërisht në...