Министерството за политички систем од 14 до 22 ноември го организира 5-тото издание на манифестацијата „Денови на Албанската азбука“

Скопје, 13 ноември - Министерството за политички систем и односи меѓу заедниците, во соработка со Институтот за духовно и културно наследство...

Page 1 of 9 1 2 9