ДОМА

 

 

 

 

 

 

Kонтакт
Адреса: Филип Втори Македонски бр. 11

Тел: за контакт 023114397 – 023221008

Е-пошта: press@mpsoz.gov.mk

cabinet@mpsoz.gov.mk

Лице за контакт за барања за информации од јавен карактер

Лирика Фејзулаху – Советник

Е-пошта: lirika.fejzullahu@mpsoz.gov.mk