Me rastin e shënimit të 22 Nëntorit, ministria për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive promovoi një këngë me motive atdhetare

Ministria për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive me rastin e shënimit të 22 Nëntorit, ditës së Alfabetit Shqip sot ka promovuar përpunimin e këngës së alfabetit, të kënduar nga këngëtarja e njohur shqiptare Tuna Sejdiu.

https://fb.watch/1XnA2-Fz56/