Zëvendëskryeministër i parë dhe Ministër për Sistem Politik dhe Marrëdhënie Ndërmjet Bashkësive

client-image
client-image

Linqe të dobishme

Rastet me Covid në RVM

North Macedonia
156,124
Total confirmed cases
Updated on 28/07/2021 12:58