Grubi ftoi komunitetin turk në bashkëpunim për regjistrimin e popullësisë

Shkup, 24 mars – Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, z. Artan Grubi sot ka realizuar takim me përfaqësues të komunitetit turk në vend lidhur me procesin e regjistrimit të popullsisë.

Përmes këtij takimi, Grubi dhe përfaqësuesit e komunitetit turk i kanë bërë thirrje popullatës që masovikisht të regjistrohen pasi që e rëndësishme është që secili qytetare dhe komunitet të regjistrohen, derisa përmes personaliteteve që kanë ndikim në shoqëri të përçohet mesazhi deri tek secili qytetar për rëndësinë e këtij procesi.

Zëvendëskryeministri i Parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive z. Artan Grubi është shprehur i hapur për bashkëpunim me komunitetin turk dhe të gjitha komunitetet në  Republikën e Maqedonisë së Veriut.