Zëvendëskryeministri i parë dhe Ministër për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, z. Artan Grubi thotë se vendimet e reja të punës administratorëve do tu ndahen deri në fund të javës së ardhshme. Grubi sot tha se 1.349 nëpunësit administrativ...
Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, z.Artan Grubi realizoi takim pune me homologen e tij nga Republika e Kosovës, zëvendëskryeministren znj. Albulena Balaj Halimaj. Zëvendëskryeministri i parë Grubi gjatë konferencës për shtyp tha se me...
Me rastin e shënimit të Ditës së Alfabetit, delegacioni i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë i kryesuar nga zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për sistem politik, z.Artan Grubi, sot vizituan Muzeun e Alfabetit në Manastir. Zëvendëskryeministri i parë Grubi me...
Zëvendëskryeministri i parë dhe Ministër për Sistem Politik dhe Marrëdhënie Ndërmjet Bashkësive, z.Artan Grubi në vazhdën e takimeve me diplomatë të akredituar në Maqedoni të Veriut sot në kabinetin e tij priti ambasadorin e Austrisë, z. Georg Woutsas. Në këtë...
Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem Politik dhe Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive z.Artan Grubi sot në kabinetin e tij priti Ministrin në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme të Republikës së Shqipërisë, z.Gent Cakaj. Në takim, të dy bashkëbiseduesit...
Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem Politik dhe Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive z.Artan Grubi sot në kabinetin e tij priti Ministrin në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme të Republikës së Shqipërisë, z.Gent Cakaj. Në takim, të dy bashkëbiseduesit...