Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, z. Artan Grubi sot takoi përfaqësuesit e shoqatës për persona me nevoja të posaçme “Bashkë mundemi” në Gostivar dhe përfaqësuesit e Qendrës së autizmit “Fluturo për Jetën”...
Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, z.Artan Grubi realizoi takim pune me homologen e tij nga Republika e Kosovës, zëvendëskryeministren znj. Albulena Balaj Halimaj. Zëvendëskryeministri i parë Grubi gjatë konferencës për shtyp tha se me...
Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, z. Artan Grubi sot morri pjesë në panel diskutimin me temë "Të drejtat e pjesëtarëve të komuniteteve - gjendja, tendencat dhe sfidat" në organizim të Agjencisë për...
Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, z. Artan Grubi priti sot në takim lamtumirës ambasadorin e Greqisë, z. Dimitris Janakakis me të cilin biseduan për çështjet aktuale në vend dhe rajon si dhe...
Ministria për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive me rastin e shënimit të 22 Nëntorit, ditës së Alfabetit Shqip sot ka promovuar përpunimin e këngës së alfabetit, të kënduar nga këngëtarja e njohur shqiptare Tuna Sejdiu. https://fb.watch/1XnA2-Fz56/
“Populli shqiptar flet nji gjuhë krejt të veten që, tuj lanë mënjanë transformimet e natyrshme të elementëve të cilëve nuk i ka pshtue asnji gjuhë tjetër deri më sot, kurrfare nuk mund të unjisohet me gjuhë të tjera keltike,...
Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, z. Artan Grubi sot në kabinetin e tij takoi ambasadorin e ri të Francës, z. Siril Bomgartner. Në këtë takim, Grubi i theksoi bashkëbiseduesit se Maqedonia e Veriut...
Me rastin e shënimit të Ditës së Alfabetit, delegacioni i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë i kryesuar nga zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për sistem politik, z.Artan Grubi, sot vizituan Muzeun e Alfabetit në Manastir. Zëvendëskryeministri i parë Grubi me...
Zëvendëskryeministri i parë dhe Ministër për Sistem Politik dhe Marrëdhënie Ndërmjet Bashkësive, z.Artan Grubi në vazhdën e takimeve me diplomatë të akredituar në Maqedoni të Veriut sot në kabinetin e tij priti ambasadorin e Austrisë, z. Georg Woutsas. Në këtë...
Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem Politik dhe Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive z.Artan Grubi sot në kabinetin e tij priti Ministrin në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme të Republikës së Shqipërisë, z.Gent Cakaj. Në takim, të dy bashkëbiseduesit...
Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem Politik dhe Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive z.Artan Grubi sot në kabinetin e tij priti Ministrin në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme të Republikës së Shqipërisë, z.Gent Cakaj. Në takim, të dy bashkëbiseduesit...