Me qëllim të ruajtjes dhe promovimit të gjuhës amtare, përkatësisht shënimit të Ditës Ndërkombëtare të gjuhës amtare, sot zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, z. Artan Grubi organizoi tryezë të rrumbullakët. Në këtë debat...
Zëvendëskryeministri i parë dhe Ministër për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, z. Artan Grubi sot në kabinetin e tij zhvilloi një takim pune me ministren e Arsimit dhe Shkencës, znj. Milla Carovska dhe ish ministrin dhe deputetin Arbër...
Ministria për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive njofton se 1.180 prej gjithsej 1.349 nëpunësve administrativ kanë nënshkruar vendimet e tyre të reja të punës dhe brenda afatit të paraparë me ligj të njëjtit do të nisin me punë. 26...
Zëvendëskryeministri i parë dhe Ministër për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, z. Artan Grubi sot në kabinetin e tij priti kryetarin e komunës së Strugës, z. Ramiz Merko bashke me Ministrin e Shqërisë Informatike dhe Administratës, z. Jeton Shaqiri. Bashkëbiseduesit...
Zëvendëskryeministri i parë dhe Ministër për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, z. Artan Grubi sot realizoi një takim pune me ambasadorin e Republikës së Kosovës, z. Gjergj Dedaj. Grubi bashkëbisedoi me ambasadorin Dedaj për ngjarjet aktuale në vend dhe...
Qeveria e Republikës së Maqedonisë sot në seancën e 40 të saj miratoi planin e shpërndarjes së nëpunësve administrativ të punësuar përmes programit K5. Zëvendëskryeministri i parë dhe Ministër për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, z. Artan Grubi thotë...
Zëvendëskryeministri i parë dhe Ministër për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, z. Artan Grubi ka realizuar një takim online me zëvendëskryeministrin e Malit të Zi, z. Dritan Abazoviq. Në këtë takim, të dy bashkëbiseduesit z.Grubi dhe z.Abazoviq shkëmbyen mendime...
Shpërndarja e nëpunësve administrativ të punësuar sipas programit K5 me qëllim përmirësimin e përfaqësimit të drejt dhe adekuat nëpër institucionet shtetërore të Republikës së Maqedonisë së Veriut ishte vetëm një nga temat që sot zëvendëskryeministri i parë dhe Ministër...
Ministria për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive sot në pajtim me obligimet ligjore nga ligji K5, i ka dorëzuar Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut informatën me planin për shpërndarjen e punonjësve administrativ. Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër...
Ministria për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive nga sot funksionon në zyra të reja, përkatësisht në objekt të ri. Përurimin e objektit sot bashkë e bënë kryetari i Qeverisë, z. Zoran Zaev, kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, z....
Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, z. Artan Grubi me rastin e festave të fund vitit ka vizituar fëmijët e Shkollës Fillore për fëmijë me nevoja të veçanta “Ardhmëria-Idnina” në Komunën e Çairit...
Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, z. Artan Grubi sot takoi përfaqësuesit e shoqatës për persona me nevoja të posaçme “Bashkë mundemi” në Gostivar dhe përfaqësuesit e Qendrës së autizmit “Fluturo për Jetën”...
Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, z.Artan Grubi realizoi takim pune me homologen e tij nga Republika e Kosovës, zëvendëskryeministren znj. Albulena Balaj Halimaj. Zëvendëskryeministri i parë Grubi gjatë konferencës për shtyp tha se me...
Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, z. Artan Grubi sot morri pjesë në panel diskutimin me temë "Të drejtat e pjesëtarëve të komuniteteve - gjendja, tendencat dhe sfidat" në organizim të Agjencisë për...
Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, z. Artan Grubi priti sot në takim lamtumirës ambasadorin e Greqisë, z. Dimitris Janakakis me të cilin biseduan për çështjet aktuale në vend dhe rajon si dhe...
Ministria për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive me rastin e shënimit të 22 Nëntorit, ditës së Alfabetit Shqip sot ka promovuar përpunimin e këngës së alfabetit, të kënduar nga këngëtarja e njohur shqiptare Tuna Sejdiu. https://fb.watch/1XnA2-Fz56/
“Populli shqiptar flet nji gjuhë krejt të veten që, tuj lanë mënjanë transformimet e natyrshme të elementëve të cilëve nuk i ka pshtue asnji gjuhë tjetër deri më sot, kurrfare nuk mund të unjisohet me gjuhë të tjera keltike,...
Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, z. Artan Grubi sot në kabinetin e tij takoi ambasadorin e ri të Francës, z. Siril Bomgartner. Në këtë takim, Grubi i theksoi bashkëbiseduesit se Maqedonia e Veriut...
Me rastin e shënimit të Ditës së Alfabetit, delegacioni i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë i kryesuar nga zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për sistem politik, z.Artan Grubi, sot vizituan Muzeun e Alfabetit në Manastir. Zëvendëskryeministri i parë Grubi me...
Zëvendëskryeministri i parë dhe Ministër për Sistem Politik dhe Marrëdhënie Ndërmjet Bashkësive, z.Artan Grubi në vazhdën e takimeve me diplomatë të akredituar në Maqedoni të Veriut sot në kabinetin e tij priti ambasadorin e Austrisë, z. Georg Woutsas. Në këtë...
Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem Politik dhe Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive z.Artan Grubi sot në kabinetin e tij priti Ministrin në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme të Republikës së Shqipërisë, z.Gent Cakaj. Në takim, të dy bashkëbiseduesit...
Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem Politik dhe Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive z.Artan Grubi sot në kabinetin e tij priti Ministrin në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme të Republikës së Shqipërisë, z.Gent Cakaj. Në takim, të dy bashkëbiseduesit...