Grubi: Universiteti i Tetovës është fryt i shëndoshë, i qëndrueshëm, me...

0
Tetovë, 28 Korrik - Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Artan Grubi ishte sot pjesë e panel diskutimit...

Grubi: Promovimi i vlerave artistike tregues i qartë i frymës progresive...

0
Shkup, 27 Korik - Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Artan Grubi bashkë me delegacionin qeveritar ishte i...

Grubi – Geer: S’ka vend për euroskepticizëm, integrimi Europian pa alternativë

0
Shkup, 12 korrik - Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, z. Artan Grubi ka realizuar sot takim me...