Kategori: Lajme

Sot u hap Qendra kirurgjike Urgjente në Kumanovë

Sot u hap Qendra kirurgjike Urgjente në Kumanovë. Objekti i ri do të mundësojë që banorët të marrin kujdes më të mirë shëndetësor dhe profesionalitet adekuat. Banorët dhe punonjësit në këtë institucion tani kanë kushte evropiane. #Qytetarēt_në_vend_tē_parë

read more

Sot shprehim solidaritetin tonë për të gjithë ata që humbën jetën brutalisht në Gjenocidin e Srebrenicës

Sot shprehim solidaritetin tonë për të gjithë ata që humbën jetën brutalisht në Gjenocidin e Srebrenicës. Kjo datë shënon krimin më të zymtë dhe më çnjerëzorin e njeriut ndaj njeriut, në tokat evropiane që nga Lufta e Dytë Botërore.Gjenocidi nuk ndodh brenda natës. Fillon me fjalë të urrejtjes dhe shpesh i nevojiten vite, madje me […]

read more

Në hapjen e fabrikës së ATS group dhe Sheki Demiri

Në hapjen e fabrikës së ATS group dhe Sheki Demiri për prodhimin e mjeteve të specializuara antibalistike të standardeve më të larta botërore. Fabrikë që hap qindra vende te reja të punës dhe rrit bruto prodhimin vendor të vendit!

read more

Marrëveshja për administrimin e përbashkët të kufirit Tabanovcë – Preshevë

Sot në seancë qeveritare miratuam Marrëveshjen për administrimin e përbashkët të kufirit Tabanovcë – Preshevë – ”One stop shop”!Realizimi i projektit tē kētillë do të vazhdojē edhe në pikat tjera kufitare!

read more

Në vendosjen e gurthemelit të tribunës së re të stadiumit K.F. “Shkupi”

Paraqet privilegj i veçantë për mua që sot të jem i pranishëm në vendosjen e gurthemelit të tribunës së re të stadiumit K.F. “Shkupi”, vendit ku edhe mblidhen të gjithë bashkëkombësit tanë të qytetit të Shkupit. Është projekt i rëndësishëm i cili është financuar nga institucioni më i lartë i futbollit në Evropë, UEFA, ndërkaq […]

read more

Të dashur qytetarë, ne nuk flasim, ne veprojmë. #U_tha_u_bë

Të dashur qytetarë, ne nuk flasim, ne veprojmë. #U_tha_u_bë

read more

Sot zyrtarisht mora detyrën e ministrit në ministrinë për Sistem politik dhe Marrëdhënie mes bashkësive

Të nderuar qytetarëSot zyrtarisht mora detyrën e ministrit në ministrinë për Sistem politik dhe Marrëdhënie mes bashkësive.Në fokus të punës do të kemi realizimin e obligimeve që dalin nga akti i themelimit të resorit të ri, nxitjen dhe ruajtjen e marrëdhënieve të mira në mes bashkësive etnike si bazë e Marrëveshjes së Ohrit dhe realizimin […]

read more
Pages 6 of 6
  • 1
  • 5
  • 6