Kategori: Uncategorized

Grubi, Besimi, Bekteshi dhe Nuredini takuan krerët e Odës Ekonomike Veri-Perëndimore

Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem Politik dhe Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, z.Artan Grubi, ministri i Financave z.Fatmir Besimi, ministri i Ekonomisë z.Kreshnik Bekteshi dhe ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor z.Naser Nuredini takuan krerët e Odës Ekonomike të Maqedonisë Veri-Perëndimore (OEMVP). Gjatë këtij takimi nga ana e ministrave u tha se bashkëpunimi i […]

read more