Featured post

Takim i zëvendëskryeministrit të parë Grubi me ambasadorin e ri evropian Dejvid Gir: Sundimi i së drejtës në vijë të parë

Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem Politik dhe Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, z.Artan Grubi, sot realizoi takim me ambasadorin e ri dhe shefin e Delegacionit të Bashkimit Evropian në Republikën e Maqedonisë së Veriut, z.Dejvid Gir. Zëvendëskryeministri i parë Grubi ka thënë se bashkëpunimi i deritanishëm me Delegacionin e Bashkimit Evropian në vend ka qenë […]

Trending

see more

LATEST VIDEO

Shares